Апартаменти в жилищен комплекс

€ 40,110 до € 247,200

Описание

Cohen & Josifov Estates Ви представя eдин от най-престижните, модерни  и добре оборудвани жилищни комплекси в град Варна, в близост до морето и до пътя към  к.к. „Златни пясъци“.

Новопостроеният комплекс „Рубльовка“ се намира  само на 5 минути път с кола от центъра на града. От неговите апшартаменти се разкрива невероятна панорама към морето,а разстоянието до плажа е само  400 метра  а до морската градина – 100. В парка има всички условия за отдих и развлечения: барове, ресторанти, тенис кортове, делфинариум, зоопарк както и много други атракции. На 450 метра се намира търговският център и супермаркет „Пикадили парк“.

Комплексът се състои от 4 сгради, три от които са: Рубльовка 1,2 и 3, вече са изградени, а  4 е в процес на изграждане.

Всички апартаменти в комплекса завършени „до ключ“,  имат  климатик и са необзаведени. Стените са  с мазилка и гипсова шпакловка и латекс, инсталирани са контакти и ключове за освеление, подът е ламинат, има осветление а банята е напълно оборудвана. Използвани са монолитни строителни плочи, тухли Wienerberger, немски 5-камерна дограма  TROCAL  има  метални входни врати врати.
Вътрешните общи части, коридорите, стълбищата и са от гранит. Парапетите са от ковано желязо. има асансьор кйто води до подземния паркинг.
Сгради 1.2 и 3  се състоят от 6 етажа с подземен паркинг.  Приземния етаж и част от фасадата на сградата са покрити с камък.
Сгради 1 и 2  разполагат с панорамни покриви –  има градински мебели, барбекю и места за отдих.

Сграда4 също се състои от 6 етажа, има подземен паркинг.
Очаквано завършване на строителството: май 2017.

Цените в комплекса варират от 40,110 евро за студио площ от 40 кв.м.,  до 247 200 евро за  апартамент с площ от 206 кв.м.  с невероятна гледка към морето.

 

 За актуална информация – цени, наличности и планировки,моля направете запитване!
Cohen & Josifov Estates
office@cjestates.com
viber/whatsapp +359 887 967 983

Местоположение

Сподели този имот

Сподели